#Skillbatical


Wie wil er nu geen #skillbattical *? Zoveel positieve reacties gehad op dat besluit en vooral van mijn patiënten! Blijkbaar leeft die gedachte bij velen. Ik realiseer me dat niet iedereen die kans krijgt om een sabbatical te nemen, maar als het even kan… , doe het! Zoveel mooie en nieuwe dingen geleerd en gedaan.
Een passage ocean-zeilen in de Oyster-rally, e-foilen met Roan Jaspars, wingfoilen en reizen door Australië met het gezin. Natuurlijk is er dan veel tijd om na te denken over de volgende stap.

Ondernemen, de beste handzorg geven èn wetenschappelijk onderzoek doen is waarschijnlijk een rare combinatie, maar dit zijn wel precies die dingen die mij drijven. Daarom kun je mij vanaf 1 oktober 2022 vinden in mijn nieuwe onderneming: Handcentrum.nl voor medische expertises (zie de foto van de spreekkamer die op mij wacht…🙏🏽Inofec Vanaf 1 november hoop ik weer te opereren als #handchirurg in een ziekenhuis en verder te gaan met wetenschappelijk onderzoek met hand wrist study group.

Heel veel zin om weer aan de slag te gaan!
*credits to David A. Sinclair A.O., Ph.D.

a picture of a person sitting on a chair and posing for the camera


Geef een reactie